30.05.2016

Şehit P.Ütğm Mehmet Düzenli Dualarla Uğurlandı

29 Mayıs 2016 Pazar günü saat 17.00’de Irak Kuzeyi Harekat alanında yürütülen görev kapsamında Kaniması/Kuzey Irak Üs Bölgesinde BTÖ mensupları ile çıkan çatışmada sol göğsünden yaralanması sonucu kaldırıldığı Şırnak Askeri Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan P.Ütğm Mehmet Düzenli’nin cenazesi 30.05.2016 Pazartesi günü Konya Havalimanında törenle karşılandı.

Şehidimizin naaşı aynı gün ikindi namazına müteakip Namazgah’ta İl Müftü Yardımcısı Dr. Hamza Küçük'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından dualar eşliğinde şehitliğe  defnedildi.

Binlerce kişinin katıldığı cenaze törenine; Sayın Valimiz Muammer Erol, Konya Milletvekilleri, 3.Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tümg. Haluk Şahar, Hava  Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğg. Orhan Gündüz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğg.Timurcan Ermiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ali GÖKPINAR, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Jandarma Komutanları, Emniyet Müdürleri diğer askeri ve mülki erkan, İlçe belediye başkanları, kurum müdürleri, Siyasi parti temsilcileri şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyanet camiası olarak Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.