15.05.2024

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Fransa’nın Bordo şehrinde düzenlenen “2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” tanıtım toplantısına katıldı

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yürütülen Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında yurt dışında yaşayan kardeşlerimizi bilgilendirmek amacıyla Fransa’nın Bordo şehrinde düzenlenen "2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, yaptığı konuşmada" "Kurbanlarımız Rabbimize yaklaşma vesilemizdir. Bu bilinçle Türkiye Diyanet Vakfı'na emanet edilen kurbanlarınız, İslam dininin esaslarına uygun olarak büyük bir hassasiyetle yerine getirilmektedir. Bu sebeple 'Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' sloganıyla başlatılan kurban faaliyetlerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diyerek katılımcılara teşekkür etti.