14.05.2024

Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu tarafından din görevlilerinin yeteneklerinin geliştirilmesi amacıyla Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması tertip edildi.

Erkek din görevlileri arasında gerçekleşen ‘’Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması", İl Müftü Vekili Mustafa Şimşek'in komisyon başkanlığında Hacıveyiszade Camii’nde gerçekleştirildi.

Komisyon üyelerinin değerlendirmeleri neticesinde Konya İl Birincisi Yunak İlçe Müftülüğü Merkez Camii İmam Hatibi Eyüp Esen olarak belirlendi. İl birincisi olan din görevlimize, 3 Temmuz'da Kırşehir'de düzenlenecek olan bölge elemelerinde başarılar dileriz.