06.02.2024

Asrın Felaketi 6 Şubat Depremi Şehitleri Dualarla Anıldı

İl Müftülüğümüz tarafından 6 Şubat Kahramanmaraş Merkezli Asrın Felaketinde hayatını kaybeden Deprem Şehitlerimizi anma programı kapsamında ilimizdeki camilerde sabah namazı buluşması dua programları icra edildi.

Karatay Müftülüğü’ne bağlı Sultan Selim Camii’nde düzenlenen 6 Şubat Kahramanmaraş Merkezli Asrın Felaketinde hayatını kaybeden Deprem Şehitlerimizi anma programına İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile başlayan program sabah namazının edası ve İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin tüm şehitlerimiz ve geçen yıl 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremde vefat eden kardeşlerimiz için yaptığı dua ile sona erdi.

6 Şubat Kahramanmaraş Merkezli depremlerde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.