24.07.2023

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nin yardım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile TDV Konya Şubesi Kadın Kolları öncülüğünde devam eden “Bir Hediye Kur’an’ın da Senin Okunsun’’ projesi kapsamında Bangladeş’te Arakanlı müslümanların kaldığı Çhokria Modinatul Ulum Yetimhanesinde kalan öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize Kur’anı Kerim, seccade, tespih, takke ve dua kitabı gibi çeşitli hediyelerin bulunduğu hediye paketleri hediye edildi.

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi yurt içi, yurt dışı tefsir hadis öğrencilerine, İl Müftülüğü Uzman Vaizi Ümmü Taş Hocamıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.