04.07.2023

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nin yardım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi öncülüğünde “Bir Hediye Kur’an’ın da Senin Okunsun’’ projesi kapsamında Bangladeş’te Çin zulmünden kaçan Arakanlı müslümanların kaldığı Darul Ulum Yetimhanesi, Baniyarsor Hamiyusunnah Yetimhanesi ve Rohingya mülteci kampında öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize 1000 adetin üzerinde Kur’anı Kerim, seccade, tespih, takke ve dua kitabı gibi çeşitli hediyelerin bulunduğu hediye paketi hediye edildi. Öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz, hediyelere çok sevinerek çifte bayram sevinci yaşadılar.

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi yurt içi, yurt dışı tefsir hadis öğrencilerine, İl Müftülüğü Uzman Vaizi Ümmü Taş Hocamıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.