18.08.2022

Diyanet İşleri Başkanlığı Konya İl Müftülüğü, Müsdav ve Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hazırlanan Yanlış Din Algısına Karşı Sosyal Medya Yöneticiliği ve Etkili İletişim eğitimleri açılış programı düzenlendi.

Konya İl ve İlçe Müftülüklerinde sosyal medya hesaplarını yöneten müftülük personeli, Vaiz ve İmam Hatiplere yönelik düzenlenen Sosyal Medya Yöneticiliği ve Etkili İletişim eğitimi açılış programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış programında bir konuşma gerçekleştiren Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, sosyal medyanın önemine dikkat çekerek din hizmetlerini insanımıza ulaştırma noktasında sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmamız gerektiğini ifade etti.

Karatay Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen açılış programına Konya merkezde görev yapan katılımcılar yüz yüze katılırken merkez dışında görev yapan Müftülük sosyal medya yöneticileri online olarak katıldı.