11.05.2022

“Mahremiyet Bağlamında Sosyal Medya ve Aile” konferansı düzenlendi

Konya İl Müftülüğü tarafından organize edilen “Mahremiyet Bağlamında Sosyal Medya ve Aile” konulu konferans, Karatay İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Belgin Konarılı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik hazırlanan konferansın açılış konuşmasını Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu yaptı. Konuşmasında İmamoğlu; sosyal medyanın önemine değinerek konuşmacı olarak katılan Başkanlık Müşaviri Konarılı’ya ve programın hazırlanmasına öncülük eden Konya İl Müftülüğüne teşekkür etti.

Selamlama konuşmasının ardından program bayanlara yönelik devam etti. Başkanlık Müşaviri Konarılı, katılımcılara “Mahremiyet Bağlamında Sosyal Medya ve Aile” konusunda konferans verdi.

Program; Konya İl Müftü Yardımcısı Betül Şimşek Öztürk’ün Başkanlık Müşaviri Konarılı’ya hediye takdimi ve Karatay İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu vaizleriyle birlikte ADRB Bürosunda gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısı ile sona erdi.