04.10.2021

Cami, Din Görevlisi ve Vefa konulu panel gerçekleştirildi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüz tarafindan ‘Cami, Din Görevlisi ve Vefa’ konulu panel gerçekleştirildi. Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Panel, Kur’an -ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftülüğü Basın ve Medya ekibinin hazırladığı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası slayt gösterisi ile devam etti. Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge’nin açılış konuşmasını yaptığı panelde İl Müftüsü Öge, Vefanın toplumun tüm kesimlerine yayılmasında Din Görevlilerinin etkin bir rol üstlenmesi gerektiğini söyledi. Daha sonrasında Din Görevlileri Panelinde İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirel’in moderatörlüğünde Abdülkerim Temizcan, Ramazan Öztürk ve Selman Nevzat Kaya sunumlarını gerçekleştirdiler. İlçe Müftülerine Tebrik Belgesi takdimi yapıldı. Konya genelinde görev yapan bütün diyanet personellerine tebrik belgesi hazırlanarak takdim edilmek üzere gönderildi.