14.04.2021

İl Müftüsü Öge spor tesisi temel atma törenine katıldı

Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, bisiklet tutkunu ve sporseverlere hizmet verecek olan olimpik veledrom tesisinin temel atma törenine katıldı.

Meram ilçesi Karahüyük Mahallesi'nde yapılacak olan tesisin temeline İl Müftüsü Öge’nin yapmış olduğu dua sonrasında ilk harç bırakıldı.

17 bin 600 metrekarelik inşa alanına sahip veledromun temel atma törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Leyla Şahin Usta, Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile çeşitli kurum amirleri ve davetliler katıldı.