06.01.2021

TDV Konya Şube Yönetim Kurulu istişare toplantısı yapıldı

Konya İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Konya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Poçanoğlu başkanlığında TDV Konya Şube Yönetim Kurulu değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ile Yönetim Kurulunu oluşturan, İl Müftü Yardımcısı Musa İmamoğlu, İl Müftülüğü Cezaevi Vaizi Hasan Hüseyin Kul ve iş adamları Tahir Büyükhelvacıgil, Ali Karapınar, Ali İhsan Ersöz, Hüseyin Öksüzoğlu katıldı.

İl Müftülüğü'nde gerçekleştirilen toplantıda TDV Konya Şubesi'nin 2020 yılında organize ettiği faaliyetler ile sunduğu hizmetler değerlendirilirken 2021 yılında yapılacak faaliyetler konusunda da istişarelerde bulunuldu.

Vakıf hizmetlerinin ele alındığı toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Şubat ayı içerisinde emekliye ayrılacak olan İl Müftüsü Poçanoğlu, gerçekleştirilen toplantının kendisi için son toplantı olduğunu belirterek Şube Yönetim Kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Poçanoğlu, günün anısına Yönetim Kurulu üyelerine Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından yedi ciltlik ‘’Hadislerle İslam’’ isimli eseri takdim etti.