26.10.2020

“Mevlid-i Nebi Haftası” açış programı ve paneli yapıldı

“Hz. Peygamber ve Çocuk” temalı “Mevlid-i Nebi Haftası” açış programı ve paneli, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Programa, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, İl Müftü Yardımcıları, Karatay İlçe Müftüsü, din görevlileri ve davetliler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açış konuşmasını İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu yaptı.Protokol ve davetlileri selamlayarak konuşmalarına başlayan Poçanoğlu “ Peygamberimiz ve Çocuk” temasına değinerek haftanın önemine dair kısa bilgiler verdi.

Açış konuşmasının ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhittin Okumuşlar tarafından sunulan “Peygamberimiz ve Çocuk" temalı panel gerçekleşti.

‘’Hz.Peygamber ve Çocuk’’ temalı programda Kur’an Kursu öğrencileri katılımcılara Peygamber Sevgisini anlatan ilahiler seslendirdi.

Kur’an Kursları arası ’’Hayatımdaki Ayetler Kadrajımda 2’’ konulu fotoğraf yarışması eserleri ile 4-6 Yaş Kuran Kursu Öğrencilerinin eserlerinin sergilendiği program, İl Müftülüğü Basın birimi personeli Abdullah Sevinçkan’ın ezgi dinletisinin ardından sona erdi. Programda covid-19 tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyuldu.