26.10.2020

Poçanoğlu’ndan Mevlidi Nebi münasebetiyle Hayırseverlere Hediye

Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, İl Müftülüğü’nde Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle hayırsever vatandaşlara tablo hediye etti.

Hayırseverlerin bugüne kadar yapmış oldukları yardımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Poçanoğlu, hayır sahiplerine teşekkür etti.

İl Müftülüğü, Selçuklu, Meram ve Karatay İlçe Müftülüklerinin öncülüğünde Cami ve Kur’an Kursu yapılmasına hizmet eden, maddi ve manevi katkıda bulunan, bağış yapan hayırsever vatandaşlarımız İl Müftülüğü toplantı salonunda ağırlandı.

Selçuklu, Karatay ve Meram İlçe Müftülerinin de katıldığı programda Poçanoğlu, Hayır sahipleri;

-Rıfat Hekimoğlu ve Selçuk Aydınalp’e

( TDV Konya Şubesine Salgın döneminde İhtiyaç sahipleri için gıda yardımı )

-Ali İhsan Ersöz’e

(TDV Konya Şubesinin yardım faaliyetlerinde aktif çalışma)

-Prof.Dr. Zekeriya Kitapcı’ya

(TDV Konya Şubesine yurt ve cami yapımı için arsa bağışı)

-Zafer Balkı'ya

(  Karatay Müftülüğü Marifet Camii halılarının döşenmesine maddi katkı ve öncülük)

-Durali Karataş’a

(Karatay Hacı Ahmet Karataş Camii ve Beytül Hikmet Kur’an Kursu yapımında maddi katkı ve öncülük )

- Ömer Zileli’ye

(Karatay Müftülüğü Camii yapımında ve hayri hizmetlerde öncülük )

- Hüseyin Ceran’a

(Meram Müftülüğü Aşkan Kur’an Kursu yapımında maddi yardım)

- Hamdi Demir’e

(Aşkan Kur’an Kursu yapımında maddi ve manevi yardım)

- Osman Kanarya’ya

(Aşkan Kur’an Kursuna 100 adet ahşap kapı yardımı ve Şükraniye Kız Kur’an Kursu’nun tamamının inşası )

- Mustafa Fil’e

(Aşağı Pınarbaşı Filkar Ecdat Camii inşası )

- Niyazi Kağnıcı’ya

(Mustafa Adile Kağnıcı Camii inşası )

-Harun Düzgün’e

(İbrahim Hakkı Konyalı Kız Kur’an Kursu ve Şehit Polis Metin Düzgün Erkek Kur’an Kursu yapımında öncülük)

- Salih Öztaş’a

(Meydanlı Kız Kur’an Kursu yapımına öncülük ve maddi kaynak temini )

-Nadir Yılmaz’a

(Yunus Emre Yatılı Kız Kur’an Kursu ve İmamı Asım Erkek Yatılı Kur’an Kursu öncülük)

katkı ve yardımlarından dolayı Mevlidi Nebi Haftası anısına üzerinde ‘’Şüphe yok ki Allah, iyilik edenleri sever. (Bakara-195)’’ yazılı ayet tablosunu hediye etti.