06.03.2020

Kamboçyalı Müslümanlardan Konya İl Müftülüğüne ziyaret

Din eğitimi ve din hizmetleri alanında inceleme ve temaslarda bulunmak üzere ülkemize gelen Kamboçya Müslümanları Geliştirme Vakfı Başkanı, Kamboçya Kıdemli Bakanı Othsman Hassan ve beraberindeki heyet, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Poçanoğlu,  din eğitimi ve din hizmetleri alanında yapılan hizmet ve çalışmalardan bahsettikten sonra heyete hediye takdiminde bulundu.

Karşılıklı görüşmelerin ardından heyet,  Konya Büyükşehir Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi, Diyanet İşleri Başkanlığı Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi, Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mevlana Müzesini ziyaret etti.