25.02.2020

Umre ödüllü “Değerler Eğitimi” yarışması sonuçlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen “Umre Ödüllü Değerler Eğitimi” yarışması ödül töreni, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Saliha Bilgiç’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi ve Çocuk evlerinde kalan öğrencilere yönelik düzenlenen yarışmada dereceye girenler,  Meram İlçe Müftülüğüne bağlı Süreyya Yıldızı Kız Kur an Kursu’nda düzenlenen programda ödüllerini aldılar.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı Betül Şimşek Öztürk, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek kutsal mekânların önemi dair dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Süreyya Yıldızı Kız Kur an Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan umre temalı şiir, ilahi dinletisi ve tiyatro gösterisinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığını Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Saliha Bilgiç’in bir teşekkür konuşması yaptı.

Program hediye takdimi ile sona erdi.