11.11.2019

ADRB’den Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne ziyaret

“Mevlid-i Nebi Haftası” münasebeti ile Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yenidünyaya gelen bebek ve anneleri ziyaret edildi.

Ziyaret programına, İl Müftü Yardımcısı Betül Şimşek Öztürk, ADRB Vaizi Zerrin Koçak, Uzman Vaiz Fahriye ve Hastane Manevi Rehberi Rukiye Sarı katıldı.

İdari Mali İşler Şube Müdür Yardımcısı Aliye Yükseliş refakatinde Başhekim Erkan Ataş, hastane personeli ve yeni doğum yapmış anne ile bebekleri ziyaret edildi.  Ziyarette, İl Müftü Yardımcısı Betül Şimşek Öztürk hastane personeline ve hasta yakınlarına gül takdim ederken yenidünyaya gelmiş üç bebeğe de çeyrek altın hediye etti.