29.04.2019

Özbekistan Uluslararası İslam Akademisinden Poçanoğlu'na ziyaret

Özbekistan´ın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Shukhrat Yıgıtalıev, Özbekistan Uluslararası İslam Akademisi Rektörü Prof. Dr. Şuhrat Yavkaçev ve beraberindeki heyet İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Uluslararası İslam Akademisi Rektörü Prof. Dr. Şuhrat Yavkaçev’den yapılan eğitim çalışmaları hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulundu.

Heyet,  İl Müftü Yardımcısı Musa İmamoğlu’nun refakatin de, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar, Diyanet İşleri Başkanlığı Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi ve Karatay Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.