25.04.2019

Erkek Din Görevlileri Arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Yapıldı

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında erkek din görevlilerine yönelik düzenlenen "Erkek Din Görevlileri Arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İl Birinciliği" Konya İl Müftülüğü’nde yapıldı.

İl Müftü Yardımcısı Dr. Hamza Küçük'ün başkanlığındaki sınav komisyonunda, N.E.Ü. İlahiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ali Çiftçi,  Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Adem Bahcıvan, Meram İlçe Müftülüğü Başvaizi Mehmet Erşahin ve Karatay İlçe Müftülüğü Uzman Vaizi Adem Cantürk Can görev aldı.

Erkek din görevlileri arasında yapılan yarışmada Karapınar ilçesinde görev yapan İmam-Hatip Seyit Ali Öztekin birinci seçilerek Aksaray İlinde yapılacak olan bölge yarışmasına katılmaya hak kazandı.