04.07.2024

Konya’dan Sudan ve Somali’ye İnsani Yardım Tırları Dualarla Uğurlandı

Konya İl Müftülüğü, TDV Konya Şubesi ve 31 İlçe Müftülüğü'nün işbirliğiyle Sudan ve Somali’deki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmak üzere hazırlanan 4 tır insani yardım malzemesi Sudan ve Somali’ye ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge: “ Konya İl Müftülüğü, TDV Konya Şubesi, 31 İlçe Müftülüğü ve hayırseverlerimizin desteğiyle TDV Konya Şubesi olarak hazırladığımız yardım tırlarını dualarla Sudan ve Somali’li kardeşlerimize gönderiyoruz. Bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi."

İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal, yardım malzemelerinin içeriğiyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Program, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun duasının ardından yardım tırlarının uğurlanmasıyla sona erdi.

Yardım faaliyetlerine katkı sunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz.