26.04.2024

SAHRADA YAĞMUR İÇİN ELLER SEMAYA KALKTI

Konya İl Müftülüğünün organize ettiği yağmur duası programı, Meram İlçe Müftülüğümüze bağlı Seyrantepe Kur’an Kursu bahçesinde gerçekleştirildi.
Programa Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Konya İl Müftümüz Prof. Dr. Ali Öge, Meram İlçe Müftümüz Zekeriya Koçak, 31 İlçe Müftüsü ile vatandaşlar katıldı.
Yoğun bir katılımın olduğu programda Hafızlarımız Kuran-ı Kerim ve İlahi okudular. Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu ile Seydişehir İlçe Müftüsü Adem Bebek’in yaptıkları sohbete müteakip cuma namazına geçildi.
Meram İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak’ın irad ettiği hutbenin ardından, Cuma Namazını Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi kıldırdı.
Program Prof. Dr. Ali Öge’nin yaptırmış olduğu tövbe istiğfar duası, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi’nin yapmış olduğu yağmur duası, yapılan ikramlarla son buldu.