22.01.2024

HAFIZLAR İÇİN KAYNAŞMA PROGRAMI

Meram İlçe Müftülüğümüze bağlı Akbaş Kuran Kursu ile Meram Ortaokulu örgün eğitim hafızlık projesi kapsamındaki hafızlık eğitimini tamamlayan kız öğrencilerin katıldığı dönem sonu kaynaşma program düzenlendi.

Programa İlçe Müftümüz Zekeriya KOÇAK, Şube Müdürü Mustafa ÖNDER, Meram İlçe Eğitim Şube Müdürü Kamil BİLGİÇ, Kuran Kursu öğreticileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen programda ayrıca Ortaokullar arası "Genç Nida Kur'an-ı Kerim-ile Güzel Okuma" Yarışmasında birinci olan Zeliha Karadeniz ile İHO'lar arası Hafızlık ezber yarışmasında bölge ikincisi olan Ayten Sena Güneşe İlçe Müftümüz Zekeriya KOÇAK tarafından madalyaları takıldı.

Programdan sonra dereceye giren öğrenciler Müftü beyi makamında ziyaret ettiler, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Müftümüz Zekeriya KOÇAK dereceye giren öğrencileri Kur’an-ı Kerim ve bir miktar para hediyesi ile ödüllendirdi.