08.06.2023

4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARI 10. YIL ŞENLİĞİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde 4-6 Yaş gurubu Kur’an Kurslarında eğitim öğretim gören çocuklara yönelik “10. Yıl Etkinliği” kapsamında Meram İlçe Müftülüğünce 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören ve bu kurslardan mezun olmuş çocuklar için "10. Yıl Şenliği" düzenlendi.
Kozağaç Parkı’nda düzenlenen törene İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Avni Böge, Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Meram Müftüsü Zekeriya Koçak, Meram Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Meram Milli Eğitim Şube Müdürleri Ayşe Kalay ve Adem Yaldız, Meram Müftülüğü Şube Müdürleri Seyit Ali Aydil, Mustafa Önder, Meram 4-6 Yaş Kur’an Kursları Dernek Yöneticisi Ahmet Hilmi Çevik ve dernek üyeleri, 4-6 Yaş kurs öğreticileri, öğrencileri ve veliler katıldılar.
Düzenlenen Etkinlikte 4-6 yaş minikler kendilerine öğretilen yağ satarım bal satarım, sek sek, çuval yarışı, halat çekme, körebe, yumurta taşıma oyunu gibi geleneksel oyunları yetişkin ablalarıyla oynayarak doyasıya eğlendiler.
Bir yıl boyunca emek vererek minikleri yetiştiren kurs öğreticilerimize, dernek yönetimine teşekkür eder, çalışmalarının ve gayretlerinin devamını dileriz.