27.04.2024

Ethem – Süheyla Çınar 4-6 Yaş Kur’an Kursunda "Çanakkale Geçilmez" Gösterisi

Ethem – Süheyla Çınar 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, "Çanakkale Geçilmez" temalı mini gösteriler sergiledi. Program, Bedir Kız Kur’an Kursu Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu'nun da katılımıyla düzenlenen etkinliğe Konya İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Avni Böge, Şube Müdürü Adem Dal, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Program, öğrencilerin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başladı. Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, yaptığı açılış konuşmasında 4-6 yaş Kur’an kurslarının önemine vurgu yaparak, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinlik, Ethem – Süheyla Çınar 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin "Çanakkale Geçilmez" konulu mini gösterilerinin ardından sona erdi.