10.04.2024

Yediden yetmişe binlerce vatandaş aileleriyle birlikte Bayram namazında saf tuttu.

Ramazan Bayramı münasebetiyle yediden yetmişe binlerce vatandaş aileleriyle birlikte bayram namazını eda etmek üzere camilere akın etti.

Her bayramda olduğu gibi yine bu bayramda bazı camilerin kapasiteleri yetmeyince vatandaşlar namazlarını bahçe ve yollarda sergiler üzerinde eda etti. Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’da bayram vaazını Aziziye Camii’nde yaptı. Kılınan namazın ve irad edilen hutbenin ardından İlçe Müftüsü İmamoğlu, Filistinli mazlumlar başta olmak üzere ümmeti Muhamed’in kurtuluşu, selameti ve mazlumların huzura kavuşması için yaptığı duanın ardından vatandaşlar ile musafaha ederek bayramlarını tebrik etti.