06.04.2024

Kadir Gecesi dualarla idrak edildi.

Kadir gecesi münasebetiyle binlerce vatandaş Sultan Selim Camine akın ederek Mevlana Meydanında saf tuttu ve geceyi dualarla ihya etti.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun katılımıyla Sultan Selim Camii’nde düzenlenen Kadir Gecesi özel programında vatandaşlar, geceyi ibadet ve dualarla idrak etti. Akşam namazının ardından başlayan kandil özel programı din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetleri, mevlit ve ilahilerle devam etti.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’da evveli rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan Bayramının müjdecisi Kadir Gecesinin ihyası ve önemine dair yaptığı vaazında gecenin nasıl değerlendirilmesi gerektiği anlattı.

Kadir Gecesi özel programı İmamoğlu tarafından Filistinli mazlumlar başta olmak üzere tüm İslam âleminin kurtuluşu ve selameti için yapılan dua ile sona erdi.