20.03.2024

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu'ndan iş insanlarına ziyaret.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, beraberinde şube müdürleri Şakir Eğri, Adem Dal, Şef Mustafa Arı, murakıplar, vaizler ve din görevlilerinden oluşan bir heyetle esnafları iş yerlerinde ziyaret ediyor.

Bugün öğle namazını Büsan Süleymaniye Camii'nde eda eden İmamoğlu, namaz öncesi "Ramazan ve Ahiret Bilinci" konusunda bir vaaz verdi. Cami cemaatiyle bir süre sohbet ettikten sonra İmam Hatip Selim Uçar ile birlikte sanayi esnafını iş yerlerinde ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında Türkiye Diyanet Vakfı Karatay Şubesi tarafından gerçekleştirilen hayri hizmetleri ve yetim projesini anlatan İmamoğlu, esnaflara Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çeşitli eserler hediye etti. Ramazan ayının tüm İslam âlemine bereketler getirmesini temenni eden İmamoğlu, iş insanlarına çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.