23.03.2024

Gençler, Karatay Müftülüğü Akali Efendi Diyanet Gençlik Merkezinde iftarda buluştu.

Karatay Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrenci ve velilere yönelik düzenlenen iftar programı, İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu'nun katılımıyla Akali Efendi Diyanet Gençlik Merkezinde gerçekleşti.

İftar öncesinde, Din Hizmetleri Uzmanı Oğuzhan Kara tarafından yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verildi.İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, yaptığı selamlama konuşmasında Ramazan ve ahiret bilincinin önemine vurgu yaparak, Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yapılan çalışmalara katkı sağlayan koordinatörlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Akali Efendi Diyanet Gençlik Merkezinde öğrenci ve velilere yönelik düzenlenen iftara 165 kişi katıldı