26.03.2024

Mehmet Şen Topal Hoca Camiinde Yetim ve Öksüzler için iftar programı düzenlendi.

15 Ramazan Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Karatay Müftülüğü Mehmet Şen Topal Hoca Camiinde “Ramazan Çocuk Şenliği” düzenlendi. Cami karşısında bulunan parka kurulan şişme oyun parkurunda çocuklar doyasıya eğlendi. Hacivat ve Karagöz oyununun sergilendi şenlikte çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramının yanı sıra çeşitli hediyeler takdim edildi.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen iftar programına 150 yetim ve yakınları olmak üzere toplamda 300 kişi katıldı. İlçe Müftüsü İmamoğlu, katkılarından dolayı başta Büyükşehir Belediyesi, Karatay Belediyesi ve hayır sahipleri ile organizasyona ev sahipliği yapan Mehmet Şen Topal Hoca Cami İmam Hatibi Nurullah Erdemir’e, gençlik koordinatörlerine, din görevlilerine ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.