20.03.2023

Sedirler Hacı Yusuf Camii, cami ve Kur’an kursu müştemilatı ile yeniden inşa edilecek.

Mülkiyeti hazine ve Hacı Yusuf Vakfına ait olan Sedirler Hacı Yusuf Camii kentsel dönüşüm nedeniyle yeniden inşa edilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı’na tahsis edilmiş taşınmaz üzerindeki camii, Hacı Yusuf Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından tahsis amacına uygun şekilde inşası tamamlandıktan sonra cami, Kur’an kursu ve müştemilatı ile birlikte yeniden ibadete açılacak.

Çalışmalar kapsamında hazırlanan protokol, Hacı Yusuf Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Şükrü Eser, hayır sahibi Suphi Yılmaz ve Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu tarafından ilçe müftülüğünde imzalandı.

İmzalanan protokol sonrası İlçe Müftüsü İmamoğlu çalışmaların hayırlara vesile olmasını temenni ederek, cami ve Kur’an kurslarının inşasında emeği geçenlere teşekkür etti.