26.09.2022

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge'den İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu'na taziye ziyareti

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge ve İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal, İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun merhum babası için Karatay Müftülüğünde düzenlenen hatim ve dua programına katıldı.

İlçe Müftülüğü personeli tarafından okunan hatmin duası Konya İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal tarafından yapıldı. Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’de personelin göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü teşekkür ederek, bu tür faaliyetlerin sevgiyi, kardeşliği ve duyarlılığı artırdığını dile getirdi.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’da yaptığı konuşmasında merhum babasının cenaze defin işlemlerinden bugüne kadar gelen süreçte kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.