20.09.2022

Hafız Süleyman İmamoğlu dualarla uğurlandı.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun babası Hafız Süleyman İmamoğlu, Beyşehir Aşağı Esence Mahallesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin kıldırdığı öğle namazının ardından Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, kısa bir konuşma yaptıktan sonra babası için helallik istedi.

Alınan helalliğin ardından İmamoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Hafız Süleyman İmamoğlu Aşağı Esence Mahalle mezarlığına dualarla defnedildi.

Cenaze merasimine; Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Karatay Müftü Vekili Cahit Nazlı, Selçuklu Müftüsü Bekir Derin, Meram Müftüsü Zekeriya Koçak, Seydişehir Müftüsü Adem Bebek, Beyşehir Müftüsü Veysel Kükrek, Derebucak Müftüsü Gökhan Becerikli, Derbent Müftüsü Mehmet Salih Uçar, Hüyük Müftüsü Seyit Ali Gündüz, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, Karatay İlçe Müftülüğü daire personeli, Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanları, Din Görevlileri, Diyanet-Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç, Türk Diyanet Vakıf-Sen Konya İl Başkanı Hüsamettin İğdi, Diva-Sen Konya Şube Başkanı Niyazi Ata, STK temsilcileri, mahalle sakinleri ve Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun yakınları katıldı.