02.11.2021

Aliyenler Caminde ADRB tanıtımı yapıldı

Karatay İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun tanıtımına yönelik Aliyenler Caminde ihtiyaç odaklı eğitim alan bayan kursiyerlere ADRB tanıtımı yapıldı.

Karatay İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından organize edilen tanıtım toplantısına Aliyenler Kız Kur’an Kursu, Sedirler İrşadiye Kur’an Kursu, Ahmet Dede Mirliva Kur’an Kursu, Yediler Selmani Kur’an Kursu  ve Yanık Cami Kur’an Kursu kursiyerler katıldı.

Toplantıya katılan İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, vatandaşların doğru dini ve ahlaki bilgilere sahip, aile olmanın sorumluluğunu taşıyan, bilinçli bireylerle huzurlu ve sağlıklı bir toplum oluşturmayı hedeflediklerini söyleyerek Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan projelerden bahsetti.

Toplantı, Karatay İlçe Müftülüğü Vaizi Ayşegül Oruç’un yaptığı Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun tanıtım sunumuyla sona erdi.