19.03.2024

KARAPINAR MÜFTÜLÜĞÜNDE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ, ŞİİRİ EN GÜZEL OKUYAN OLMAK İÇİN YARIŞTI

Karapınar Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü tarafından "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" münasebetiyle “ Şiir Okuma " yarışması düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü” ile “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında "Ödüllü Yarışmalar" düzenlendi.

Yarışma kapsamında ortaokul öğrencileri “ Şiir Okuma” kategorisinde yarıştı.

İlçe Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrenciler en güzel şekilde şiir okuyabilmek için mücadele etti.

Komisyon da görev alan Hamdi Mutlu, Nihal Sevinç, Serkan Ali Güven hocalarımızın. değerlendirmesi sonucunda “ Şiir Okuma” kategorisinde

Birinci Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi ;Hayrünnisa Zorlu

İkinci Fevzi Paşa Ortaokulu öğrencisi; Hilal Küçük

Üçüncü Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi;

Hatice Meryem İnce,oldu.

Yarışmada

Birinci 2.000 TL, ikinci 1500 TL , üçüncü 1.000 TL

Diğer öğrencilere de belli miktar para ödülü İlçe Müftülüğü tarafından verildi.

Karapınar Müftülüğü olarak , yarışmada emeği geçen Karapınar millî eğitim müdürü , Ahmet İçalan'a, Millî eğitimde görevli öğretmenlerimize

Komisyon üyesi Hamdi Mutlu ,hocamıza

Karapınar Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğüne teşekkür ederiz.