18.12.2020

Uzaktan Eğitim İstişare Toplantısı Yapıldı

Uzaktan eğitimle ilgili herhangi bir aksaklığın meydana gelmemesi ve online derslerin verimliliğini artırmak için Kur’an kursu yönetici ve öğreticileri ile istişare toplantısı yapıldı.

İlçe Müftüsü Yunus AYDIN’ın başkanlığında Şube Müdürü Fatih ÖZEN, Kur’an kursu yöneticileri ve öğreticilerin katıldığı toplantıda Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün hafızlık eğitimlerinin yeni bir talimata kadar dijital platformlar üzerinden yapılacağı hakkındaki kararı değerlendirilerek, uygulamada karşılaşılabilecek sorunları giderme ve işlevselliği artırmaya yönelik fikirler üzerinde duruldu.

Covid-19 tedbirlerine uygun bir şekilde yapılan toplantı, İlçe Müftüsü Yunus AYDIN’ın uzaktan eğitimlerin sağlıklı bir şekilde yapılmasına yönelik tavsiyeleriyle sona erdi.