21.10.2016

İlçemizde İrşad Programı Yapıldı

2. Dönem İl İrşad programı çerçevesinde, Konya merkez Baş Vaizi Bünyamin UYSAL, merkez Vaizi Fatih KILINÇ, Selçuklu Vaizi Ali KURAĞ, Beyşehir Vaizi Kazım GÜL, Ereğli Vaizi Sebgetullah ARVAS, Yunak Vaizi Ahmet DİNÇ, Bozkır Vaizi Ali KOÇAK ilçemiz merkez ve mahallelerinde 19.10.2016-20.10.2016 tarihlerinde irşad görevlerini yerine getirdiler.

Vaaz İrşad programı yapılan Cami ve Kur’an Kurslarında, katılımın normalden daha fazla olduğu gözlemlenirken, cami cemaati icra edilen programdan gayet memnun olduklarını dile getirdiler. Bu ve benzeri programların devam etmesi talebinde bulunan cami cemaati programın çok verimli geçtiğini söylediler.

İlçemize İrşad için gelen Vaizlerimiz ise; Karapınar halkının sıcaklığından ve gösterilen ilginin yoğunluğundan müteşekkir olduklarını, memnun bir şekilde ayrıldıklarını ifade ettiler.