22.04.2024

4-6 Yaş Kur'an Kursu ile ihtiyaç odaklı Kur'an Kursu Öğrencilerimizden Gazze'ye Anlamlı Bağış

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına destek devam ediyor. İlçemiz Yeşilyurt Mahallesi Salur 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, ile ihtiyaç odaklı Kur'an Kursu hanımları Ramazan Ayı münasebetiyle sınıf kumbarasında biriktirdikleri yardımları "Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyası kapsamında İlçe Müftümüz Dr.Sırrı Fuat Ateş' hocamıza makamında ziyaret ederek teslim ettiler. Mazlum ve mağdur Filistin'li kardeşlerimiz için güzel bir dayanışma örneği sergileyen minik öğrencilerimizi ve ihtiyaç odaklı Kur'an kursu öğrencilerini onlara rehberlik eden Kur'an Kursu Öğreticimizi Karapınar Müftülüğü olarak tebrik ederiz.