03.04.2024

Karapınar Müftülüğü Merkez Kız Kur'an Kursunda ,Uzman Diyetisyen Zişan Taşdemir Yaman Tarafından konferans verildi. Uzman Diyetisyen Ergenlik Döneminde Beslenme, Ramazan ayında beslenme ve hafızlık sürecinde doğru beslenme konularına değindi. Diyetisyen Zişan Taşdemir Yaman Öğrencilerimize yönelik konuşmasında; beslenmenin ,insan sağlığı ve yaşam kalitesini artırmadaki en önemli faktörlerden biri olduğunu belirterek , " Bunun için de yeterli ve dengeli beslenmek , bol su tüketimi ve hareketlilik gerekmektedir ." dedi Aynı zamanda Merkez kız Kur'an kursu Öğrencilerinin sorularınıda yanıtlayarak , öğrencilere bir çok konuda bilgilendirdi. Uzman Diyetisyen Zişan Taşdemir Yaman'a Merkez kız Kur'an kursu yöneticisi Selma Diri hocamız tarafından, kendilerine yapmış olduğu konferanstan dolayı Çiçek takdımi yapıldı. Karapınar Müftülüğü olarak Uzman Diyetisyen Zişan Taşdemir Yaman'a vermiş olduğu konferanstan dolayı teşekkür ederiz.