18.07.2024

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında, Karapınar Kaymakamı sayın Şenol Öztürk, Belediye Başkanı sayın İbrahim Önal İlçe Müftülüğümüz Sayın Dr.Sırrı Fuat Ateş ve protokol üyeleri katılımı ile Şehitlik Anıtında program yapıldı. Programda Din hizmetleri uzmanı Berat Kolay tarafından Kur'an Kerim okundu. İlçe Müftülüğümüz Dr.Sırrı Fuat Ateş tarafından Dua yapıldı . Ardından Şehitlik Anıtına karanfil bırakıldı. Program Sultan Selim Camiinde okunan mevlit şerif ile devam etti. Mevlit şerif programında Din hizmetleri uzmanı Berat Kolay, İmam Hatip Niyazi Kuçükdogru, imam Hatip Hüseyin Kaçar tarafından Kur'an Kerim tilaveti yapıldı ilahiler okunarak ardından mevlit şerif okundu. ilçe Müftülüğümüz Dr. Sırrı Fuat Ateş tarafından Dua yapıldı. Program Sultan Selim Camii Bahçesinde Fotoğraf sergisinin gezilmesi ile sona erdi. Karapınar Müftülüğü olarak 15 Temmuz'da Şehitleri başta olmak üzere, Vatan ve mukaddesat uğruna şehadet şerbetini içmeyi göze alan tüm şehitlerimiz anısına dualar ile yad ederiz. Bu anlamlı etkinliklerde, birlik ve beraberlik mesajları verilerek, şehitlerimize olan minnet ve şükran duyguları bir kez daha ifade edildi.