17.04.2024

OKUNAN SON CÜZ VE KILINAN SON TERAVİH İLE ŞEHR-İ RAMAZAN SONA ERDİ

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif daha geride kaldı. Ramazan ayına mahsus bir ibadet olan ve her sene olduğu gibi bu senede İbrahim Paşa Camii'nde kılınan hatimle teravih namazı okunan son cüz ile tamamlandı.

Müftülüğümüze bağlı tüm cami ve Kur'an Kurslarımızda okunan mukabeleler ve kılınan teravih namazları ile Ramazanın bereketinden istifade etmek üzere Osmancık, Söğütözü, Beykavağı, Soğukpınar, Örnekköy, Sarıkaya, Başkuyu, Kolukısa, Yağlıca, Atlantı, Şahören, Çeşmecik mahallelerinde ve KYK yurdunda vaaz ve irşad programları icra edilmiştir.

Ramazan ayı boyunca teravih namazlarında, okunan mukabelelerde emeği geçen hocalarımıza ve iştirak eden tüm cami cemaatimize teşekkür ederiz. Rabbimiz en güzel şekilde kabul buyursun. Feyiz ve bereketinden istifade edeceğimiz nice Ramazanlar idrak etmeyi cümlemize nasip eylesin.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun.