07.04.2024

Gençlerle İftar Buluşması

Kadınhanı Gençlik Merkezinde Müftülüğümüz tarafından düzenlenen iftar programına İlçe Müftümüz Mustafa Fatih Yar, Şube Müdürü Musa Keleş, İlçe Vaizleri, Gençlik Merkezi Müdürü Adem Kaçar, KYK Müdürü Erhan Koca, din görevlileri ve üniversiteli gençler katıldı.

İftar yemeği öncesi Mecidiye Camii Müezzin-Kayyımı D. Furkan Eser'in Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftümüz Mustafa Fatih Yar'ın başta Kudüs, Gazze ve Doğu Türkistan olmak üzere mazlum müslümanların kurtuluşu, muzafferiyeti ve devletimiz ve milletimizin selameti için yapmış olduğu duanın ve konuşmanın ardından oruçlar açıldı.

Kyk yurdunda Müftülüğümüz Manevi Danışmanı Mustafa Koçyiğit'in imametinde kılınan teravih namazının akabinde program sona erdi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen hayırseverlerimize, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Kaçar'a, KYK Müdürü Erhan Koca'ya ve programa katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.