07.10.2021

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Kadınhanı İlçe Müftülüğü tarafından “ 1-7 Ekim Camiler  ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle 06.10.2021 tarihinde saat 14:30’da İlçe Müftülüğümüze bağlı olarak eğitim-öğretim veren Hacı Dursun Nakiye Güçlü yatılı Hafızlık Kur’an Kursun’da; Konya İl Müftümüz Doç.Dr. Sayın Ali ÖGE, Kadınhanı Kaymakamımız Sayın Selami IŞIK, Kadınhanı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet BADEM, Sarayönü İlçe Müftümüz sayın Alattin ALGAN, Kadınhanı İlçe Müftümüz sayın Mustafa Fatih YAR, müftülük personeli, Emekli Din Görevlilerimiz, İmam-Hatiplerimiz ve Müezzin Kayyımlarımız ve Kur’an Kursu hocalarımızın katılımı ile yemekli toplantı gerçekleştirildi.

Konya Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir temanın ön plana çıkarıldığını, bu yılki temanın ise "cami, din görevlileri ve vefa" olarak belirlendiğini ifade etti.

İl Müftümüz Doç Dr. Ali ÖGE, Kaymakamımız Selami IŞIK ve İlçe Belediye Başkanı Mehmet BADEM, İlçe Müftümüz Mustafa Fatih YAR başta olmak üzere bütün İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu hocalarımızın” Camiler ve Din Görevlileri Haftalarını” kutlayarak Tebrik belgesi takdim etti.