20.08.2021

KADINHANI MÜFTÜLÜĞÜ 2021 YILI YAZ KUR’AN KURSLARI ARASI BİLGİ YARIŞMASI

Kadınhanı İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü tarafından “Yaz Kur’an Kursları Arası Bilgi Yarışması” gerçekleştirildi.

Öğrenciler arasında yaz kurslarına olan ilgiyi ve dini bilgilerini artırmak aynı zamanda kendi aralarında iletişimi sağlamak amacıyla yapılan yarışmada öğrenciler D.İ.B. yayınlarının Etkinliklerle Dinimi Öğreniyorum kitabından sorumlu tutuldu.

İlçe genelinde 60 kursun 9 bölgeye ayrılarak yapıldığı yarışmaya toplam 180 öğrenci katıldı. Yarışma 7-10 ve 11-14 yaş kategorilerinde tertip edildi. Yarışmanın finali ise 17.08.2021 tarihinde Kadınhanı Merkez İbrahim Paşa camisinde gerçekleştirildi

Final yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve final yarışmasına katılan toplam 54 öğrenci İlçe Müftüsü Mustafa Fatih YAR tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.