06.05.2024

Konya İl Müftülüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi İş Birliğiyle, “Şehitlik’te Yağmur Duası” Programı Düzenlendi

Musalla Mezarlığı Şehitlik alanında organize edilen yağmur duasına, Konya Valisi Vahdettin Özkan, İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediyesi Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal, merkez ilçe müftüleri ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başlayan program ilahi, kaside ve tesbihat okumalarıyla devam etti. İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge'nin imametinde cuma namazı eda edildi. Namazın akabinde İl Müftüsü Öge; sabır, şükür, kanaat ve istiğfar konusunda vaaz etti.

Program, İl Müfüsü Prof. Dr. Ali Öge'nin yapmış olduğu yağmur duasıyla sona erdi.