06.10.2022

2022 Yılı Mevlidi Nebi Haftası İle Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebeti İle Mustafa Veli Tekeli 4-6 Öğrencileri Müftülüğümüzü ziyaret Ettiler

2022 Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ve Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Altınekin İlçemizde eğitim faaliyetlerine devam eden Mustafa Veli Tekeli Kur'an Kursu 4-6 Yaş Öğrencileri Kur'an Kursu Yöneticisi Bedia YÜCEL ve Kur'an Kursu Öğreticisi Hanife KÖSMEN refakatinde Müftülüğümüzü ziyaret ettiler. Öğrencilerin yapmış olduğu bu faaliyetten dolayı memnuniyetini dile getiren Müftümüz Bünyamin Uysal çocukların Mevlid Kandilini kutlayarak onlara hediye ikramında bulundu. Öğrencilerimiz ayrıca müftülük personelimizin de Camiler Ve Din Görevlileri Haftasını ve Mevlid-i Nebi haftasını tebrik ederek gül hediye ettiler. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimizi tebrik eden Uysal, gayretlerinden dolayı Hocahanımlara teşekkür etti.