02.10.2020

Konya İl Müftüsü Ahmet POÇANOĞLU ve Altınekin İlçe Müftümüz Bünyamin UYSAL Hayırsever İşadamı Mustafa Veli TEKELİOĞLU'nu ziyaret ettiler.

2020 yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve  Altınekin İlçe Müftüsü Bünyamin UYSAL Altınekin ilçemizdeki Merkez bölge yatılı Kur'an Kursu ve Gürpınar Camii yapımının gerçekleştirilmesine  ve bugüne kadar yaptığı yardımlarla da Kur'an Kursundaki eğitim ve öğretimin devamına katkı sağlayan Tekeli ve Tekelioğlu ailesi adına Mustafa Veli  TEKELİOĞLUNA teşekkür ziyaretinde bulundular.

Konya İl Müftüsü  Ahmet Poçanoğlu hocamız "Şüphe yok ki Allah iyilik edenleri sever" yazılı ayet tablosunu hayırsevere takdim  etti.  Kendisi de Altınekinli olan İl Müftümüz Kur'an Kursunun ilçemiz için çok büyük bir hizmet olduğunu vurgulayıp Hayırsever ile bir müddet sohbet  etti.  Bugüne kadar yaptıkları bağışlar ve yardımlardan dolayı teşekkürlerini ifade eden il Müftüsü Ahmet poçanoğlu Muhsin kimselerin Allah'ın sevgisine mazhar olacağını hatırlattı.