28.04.2024

Son yıllarda yaşanan kuraklık nedeniyle ilçemiz Sarnıç Mahallesi'nde yağmur duası yapıldı.

İLÇEMİZ SARNIÇ MAHALLESİ'NDE YAĞMUR DUASI YAPILDI.

Programa, İlçe Müftümüz Bünyamin Uysal, Altınekin Müftülüğünde görevli Din görevlisi Hocalarımız, Emekli Din görevlisi hocalarımız, Sarnıç Mahallemiz ve diğer mahallelerimizden vatandaşlar katılım sağladı.

Yağmur Duası Programı okunan Kur'an Kerim tilavetleri ile başladı, akabinde hocalarımız tarafından Kasideler ve ilahiler okundu, Emekli Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve İlçe Müftümüz Bünyamin Uysal tarafından cemaate vaaz irşad yapıldı.

Öğle Namazının akabinde Yağmur Duası yapıldı.

Programda sonunda, kurulan sofralar ile katılım sağlayan halkımıza ikram yapıldı.

Programda emeği geçenlere Altınekin Müftülüğü olarak teşekkür ederiz .

Rabbimiz yapılan duaları ve yapılan İkramları Dergâhı İzzetinde kabul eylesin.