08.04.2024

HATİMLE TERAVİH NAMAZI OKUNAN SON CÜZ VE KILINAN SON TERAVİH İLE SONA ERDİ..

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan, Ramazan ayına mahsus bir ibadet olan ve her sene olduğu gibi İlçemiz Ölmez Camii ve Dedeler Mevlana Camii'nde kılınan hatimle teravih namazı okunan son cüz ve kılınan son teravih namazından sonra yapılan hatim ve yağmur duası ile sona erdi.

İlçemiz Yeni Camii Müezzin Kayyımı Sinan Yücel tarafından kıldırılan teravih namazının ardından, İlçe Müftümüz Bünyamin Uysal hocamızın okuduğu aşr-ı Şerif ve Konya İl Gençlik Koordinatör Yardımcısı Abdulkerim Temizcan hocamız tarafından, okunan cüzlerin ve hatimlerin duası yapıldı.

Namaz sonrası çeşitli ikramlar yapıldı.

Ramazan Ayı boyunca Hatimle teravih namazında emeği geçen Sinan Yücel ve Haşim Alpsoy hocalarımıza ve katılan tüm cemaatimize teşekkür ederiz.. Rabbim kabul etsin.