Konya Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

2018-2019 yılında Başkanlığımız Organizasyonu ile Umre'ye gitmeyi tercih eden vatandaşlarımız aşağıdaki tur programlarından kendine uygun olanı belirledikten sonra o tura ait banka turkodu ile Başkanlığımız ile anlaşmalı bankalardan birisine umre ücretini yatırdıktan sonra kendisine en yakın Müftülüklere müracaat ederek umre kayıtlarını yaptırabileceklerdir.
Detay

2017 yılında hacca gitmek üzere Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile acentelere kesin kayıt yaptıran tüm hacı adaylarımıza yönelik düzenlenen hac hazırlık kursları, Konya Merkez ve tüm İlçelerimizde 01-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Karatay, Meram ve Selçuklu İlçelerinde ikamet eden hacı adaylarımızın kursları Selçuklu Belediyesi Nikah Salonu, Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi ile Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda olacaktır. Diğer ilçeler ise, kendi belirledikleri yerde yapacaklardır. Tüm hacı adaylarımızın katılımını rica ederiz. İl Müftülüğü Merkez Hac Hazırlık Kursları Programları için Tıklayınız...
Detay

​2017 Yılı Umre Organizasyonunda Başkanlığımız tarafından üniversite öğrencilerine yönelik umre tur programları düzenlenmiştir. 25 Yaşını doldurmamış üniversite öğrencilerimizden dileyenler bu turlara kayıt yaptırabilir. Tur tarihleri ve detayları hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız...​
Detay

Hac farizasını yerine getirmek isteyen vatandaşların heyecanla beklediği 2017 Hac müracaatları başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünün hac müracaatlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, 2017 yılında hacca gitmek için ilk defa kayıt yaptıracak vatandaşların ilgili bankalara 20 TL ön kayıt ücreti yatıracaklarını belirtti. Ön kayıt işlemleri, 28 Aralık 2016-6 Ocak 2017 tarihleri arasında olacak. Vatandaşlar elektronik ortamda (http://hac.diyanet.gov.tr) veya müftülüklere bizzat müracaat ederek “Oda tercihli hac konaklama” ve “Otel Konaklama” türlerinden birini tercih ederek kayıtlarını yapabilecek. Kura çekimi sonrası hacca gitmeye hak kazanan vatandaşlar, cep telefonlarına gelecek olan SMS şifresi ile kesin kayıt yaptırabilecekler.