Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Rusya Federasyonuna bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Şehabettin Kerimov ve İslam Üniversitesi Rektörü Arif Saidov İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İl Müftü Vekili Musa İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığımızın davetlisi olarak resmi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Ülkemize gelen Çad Yüksek İslam Konseyi Heyeti İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Poçanoğlu, Türkiye'deki dini alanda yapılan hizmetler ve faaliyetler hakkında kısa bilgiler verdi. Yapılan karşılıklı görüşmeler sonrasında Mevlana Müzesi başta olmak üzere kısa bir Konya turu yapan heyet, Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezini de ziyaret ettikten sonra Konya’dan ayrıldı.
Detay