16.11.2019

“Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle "Atletizm" yarışması düzenlendi.

“Mevlid-i Nebi Haftası” kutlama etkinlikleri kapsamında Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Konya İl Müftülüğü ’nün ortaklaşa düzenlediği atletizm yarışması eski stadyum çevresinde yapıldı.

Yarışma etkinliğine, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, İl Müftü Yardımcısı Aslan Çıtır, antrenörler, davetliler ile sporcuların aileleri katıldı.

“Havzan Mah.”, “Meram Eski Yol Köprüsü”, “Tarım İl Müdürlüğü”, “Feridiye Karakolu”, ile Stadyum içi güzergâhında koşulan Kros yarışında gençler ter döktü.

Yarışmada dereceye giren sporculara ödüllerini, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Araştırmacı Ömer Ersöz verdi.

Hediye takdimi sonrası Poçanoğlu yarışamaya katılan gençlere teşekkür ederek günün hatırası olarak fotoğraf çektirdi.